Interaktív tartalmak online

A Bodrogköz központjában működő Tempora Orientia – A Jövő Nemzedékek, Dél-Zemplén Kultúrájáért és Fejlődéséért Polgári Társulás rendhagyó és hiánypótló kezdeményezést indított útjára. A koronavírus-járvány nehéz helyzetbe hozta az szlovákiai, valamint a környező országokban működő oktatási intézményeket és komoly kihívás elé állította a pedagógusokat. A kényszerből azonban megpróbáltunk erényt kovácsolni. A nehéz időszakokban nemcsak kitartásra, de a kreativitásunkra is szükség van. A szervezet ezért Karát Eszterrel, az Eszterhéj program alapítójával együttműködve az elmúlt időszakban interaktív foglalkoztató videókat készített, amelyet Önök is megvásárolhatnak.

A program 11 videót tartalmaz. Minden videóhoz tartozik egy szakmai leírás, tervezet is, amelyeket forrásmegjelölésekkel és egyéb mellékletekkel láttunk el.

A videók egy-egy témát dolgoznak fel, amelyek könnyedén beilleszthetők az óvodai évkörbe. A témák jeles napokhoz, természeti jelenségekhez vagy mesékhez kapcsolódnak.

A foglalkozások gyermekközpontú módon, sok-sok dallal, játékkal és változatos szemléltetőeszközökkel ösztönzik a gyerekeket tanulásra!

A videókat tartalmazó webshopot a képre kattintva találják!